Iris Automatisering doet alles wat nodig is om uw ICT infrastructuur bedrijfszeker te maken en te houden. De diensten die wij leveren variëren van consultancy en implementaties tot ondersteuning en projectmanagement. Maar Iris Automatisering is ook uw vertrouwde partner voor ICT helpdesk, netwerk- en werkplekbeheer en hosted oplossingen.

Managed Services

Als Managed Service Provider zorgt Iris Automatisering voor het beheer, de ondersteuning en het automatiseren van uw IT omgeving, werkplekken en applicaties. Met onze volwaardige MSP omgeving kunnen we uw complete IT landschap monitoren en beheren.

ICT Advies

Iris Automatisering levert gedegen en praktische adviezen. We vertalen de functionele behoefte van uw organisatie naar een realistisch advies over de optimale inzet van ICT. Dat geldt ook voor connectivity, security en hosted oplossingen. Advies is bij ons altijd maatwerk.

ICT Beheer

80% van de problemen kunnen worden voorkomen door preventief en regelmatig beheer. Maar elke klant heeft eigen wensen en prioriteiten.  Daarom biedt Iris Automatisering de keuze uit netwerkbeheer, serverbeheer, remote en on site beheer en 24×7 monitoring.

Cloud Services

Iris Automatisering is een ervaren partner in het leveren leveren van cloud services (zoals opslag, servers, software, netwerkfuncties etc.) via het internet. Met cloud computing heeft u vanaf iedere locatie en vanaf elk apparaat (smartphone, tablet of pc) toegang tot uw bedrijfsgegevens via uw persoonlijke online bureaublad.

Hard- en Software

Iris Automatisering is gespecialiseerd in het leveren en beheren van complexe ICT infrastructuren. Iris Automatisering werkt uitsluitend samen met toonaangevende leveranciers van hard- en software. Daarnaast bieden wij een uitgebreid portfolio hosted en cloud services.

Netwerk beheer

Met de groei van cloud en hosted applicaties neemt het belang van voldoende bandbreedte alleen nog maar verder toe.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het beheer van eenvoudige tot complexe netwerken en alle typen verbindingen met de buitenwereld: routers, switches, firewalls, DSL, VPN, glasvezel en mobiel.